Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dernek ziyaretlerine yeniden başlayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kürtünlüler Derneği’ne konuk oldu.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın her hafta pazar sabahı gerçekleştirdiği dernek ziyaretleri programına bu hafta yeniden başladı. Başkan Toltar, Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneğinin konuğu oldu. Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneği lokalinde gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yansıra başkan yardımcısı Muhiyettin Gültekin, meclis üyeleri Fatih Meral ve Cemil Daşdemir, Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Yücel Nazlı, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı eski başkanı Hamit Örgüç, Gümüşhaneliler Kürtünlüler Dernek Başkanı Servet Meral ve üyeleri katıldı.

        Toplantının açılış konuşması Dilovası Gümüşhaneliler Kürtünlüler Dernek Başkanı Servet Meral tarafından yapıldı. Konuşmasında Başkan Toltar’a teşekkür eden Meral, “Düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltı programımıza katılan Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu toplantımızın birliğimizin sağlanmasına ve yaşadığımız kentin sorunlarına yara olmaya vesile olur inşallah. Hafta sonları düzenlediğimiz yöre dernekleri ile kahvaltı programlarımız kaldığımız yerden devam ediyor. Bu hafta da Kürtünlü hemşehrilerimizin konuğu olduk. Düzenlenen programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi ve dayanışmamızın en güzel örneklerinden biri olan bu buluşmalarımızda ilçemizin ana sorunları ve çözümlerini siz değerli hemşehrilerimle konuşmak ve tartışmak bizlere ayrı bir güç veriyor” diye konuştu.

        Verilen sözlerin yerine getirilmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Toltar, "Halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz seçim beyannamemizdeki taahhütlerimizi yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. İnşallah görev süremiz sonunda vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğu ile son bulur. Öncelikli sorunlarımız olan Batı kavşağı ihalesi yapıldı yakın zamanda ilk kazma vurulacak. Eynerce kavşağında istimlak çalışmaları yapıldı. Yakında burada da çalışma başlayacak. Bununla birlikte Yavuz Sultan Selim Caddesine bağlantı yolu açılacak. Bu yolun açılması ile Cumhuriyet Mahallemiz ayrı bir canlılık kazanacak. Derneğimizin bulunduğu Cumhuriyet Mahallemize bir taziye evi ve semt konağı çalışmamız devam ediyor. İnşallah bununda temelini hep birlikte yakında atacağız” şeklinde konuştu.

        İlçede devam eden çalışmaların son durumları hakkında da açıklama yapan Toltar, “İlçemizde yine Kapalı Semt Pazarı ile ilgili yeri satın alındı. İnşallah 2018 yılı sonuna kadar Kapalı semt pazarımız bitmiş olacak. Yarı Olimpik Yüzme havuzumuzun inşaatı başlayacak. Orhangazi, Mimar Sinan ve yukarıdaki mahallelerimizin hastane ulaşımını kolaylaştıracak bağlantı yolu için çalışmalarımız hızlandı. Kısa sürede buranında çalışması başlayacak. Tır parkı ile ilgili yer tahsisi konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah yer belirlendikten sonra kısa sürede tır parkımızı açacağız. Bağdat Caddesi ikinci etabına başlıyoruz. İlçemize yakışır bir Bağdat Caddesi yapacağız” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa