Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümünü kutlayarak, polis teşkilatının asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakârca faaliyet gösteren gözde bir kuruluş olduğunu vurguladı.

        Başkan Akın yayınladığı mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatımız gurur kaynağımızdır. Polislerimiz bir taraftan halkın can ve mal güvenliğini sağlanması gibi asli görevlerini yaparken, bir taraftan da sosyal sorumluluk anlayışı ile ilçemizde toplum destekli polis projeleri için önemli çalışmalar yürütmektedir. 173 yıllık köklü bir kurum olan Türk Polis Teşkilatı; asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakârca faaliyet gösteren gözde bir kuruluştur. Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Polislerimiz, vatandaş ile devlet arasında köprü kuran, bu vatan coğrafyasında milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için özverili bir şekilde gecegündüz çalışmaktadırlar. Aziz vatanımızın her karış toprağında canla başla durmaksızın çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nı kutluyor ve bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyorum ve halen görevleri başında olan tüm polislerimize başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa