Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir gerin dönüşüm firmasında çalışan 26 yaşındaki Nazım Türkmen freni tutmadığı iddia edilen forkliftin altında kalarak can verdi.

        Edinilen bilgiye göre, Uşak Organize Sanayi Bölgesinde bir geri dönüşüm firmasında çalışan Nazım Türkmen dün saat 17.00 sıralarında forklifte yüklediği fabrika artığı çöpleri fabrikanın dışındaki bir alana dökmeye gitti. Yükünü boşaltan Türkmen'in geri dönüşte yokuş aşağı inmesi gerekiyordu. Ancak iddialara göre forkliftin frenleri tutmuyordu, Türkmen bunun için yokuşu geri geri inmek istedi. İniş esnasında forkliftin hakimiyetini kaybeden Türkmen yolun sol tarafında bulunan uçurama yuvarlandı. Forkliftin altında kalan Türkmen hayatını kaybetti.

        Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bekar olan Türkmen'in cenazesi bugün Banaz'ın Ayrancı köyünde defnedilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa