Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş’ta bir otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi, itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

        Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent Mahallesi’nde meydana gelen olayda, park halindeki bir otomobilin motor kısmına giren kedi, çıkmak isterken sıkıştı.

        Kedinin sıkıştığını fark edemeyen otomobil sahibi, kent merkezine doğru hareket halindeyken bir süre sonra motor kısmından gelen kedinin sesini duydu.

        Otomobilini Şeyh Adil Mezarlığı önünde park ederek kaputu açan sürücü, sıkışan kediyi kurtaramayacağını anlayınca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine haber verdi.

        Olay yerine gelen itfaiye ekibi dikkatli çalışmayla kediyi sıkıştığı yerden çıkardı. Sürücü, itfaiye ekiplerine teşekkür edip, korku içindeki kediyi alarak bakımını üstleneceğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa