Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ‘Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl dönümü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

        Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, "Polislik mesleği, diğer bütün mesleklerden farklı bir dirayet, farklı bir liyakat, farklı bir cesaret isteyen bir meslektir. Çünkü ülkemizin huzuru ve güvenliği, dirlik ve düzeni, birlik ve beraberliği, bugünü ve yarınları güvenlik güçlerimize emanettir. Demokratik ülkelerde Polis Teşkilatının görevi en önemli temel insan hakları olarak kabul edilen halkın can ve mal güvenliğini yasalar çerçevesinde korumaktır” dedi.

        Polis Teşkilatının Türkiye’nin huzur ve güveni için önemine değinen Çiftçi, "Türk polisi, 173 yıldır bu önemli görevi başarıyla yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde büyük rol üstlenmektedir. Bu bilinçle gerektiğinde canını hiçe sayarak, fedakârca görev yapan polisimiz, Türk halkının gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Türk polisimiz, gelişmeler karşısında sürekli kendini iyileştirerek, suçla mücadelede daha etkin bir konuma ulaşmış, uluslararası arenada da saygın bir yer edinmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Kırklareli'nin bir güven ve huzur şehri olmasında görev alan Kırklareli Emniyet Teşkilatına teşekkür eder, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anar, Tüm Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yılını ve Polis Haftasını en içten dileklerimle kutlar, tüm emniyet çalışanlarına sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa