Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) meslek grupları seçimlerinin tamamlanmasından sonra gözler Cuma günü yapılacak Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimlerine çevrildi. Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan, 4 meslek grubundan çıkmayı başaran sanayici ve işadamı Erkut Çelebi oldu.

        Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Erkut Çelebi, “Bu bir hizmet yarışıdır. Biz de Trabzon ticaretine, sanayisine daha çok hizmet vermek, geliştirmek için yola çıktık. Arkadaşlarımla uzun süre yoğun biçimde çalıştık. Projeler ürettik. Meslek grupları seçiminde büyük başarıya imza attık. Şimdi Cuma günü yapılacak seçimlere odaklandık. Trabzon’un işadamları, sanayicileri, ticaret erbabı odamızda köklü değişiklik talebinde bulunduğunu, meslek grupları seçimlerinde gösterdi. Bu isteğe duyarsız kalınmamalı. Birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarla yaptığımız istişareler sonucunda yönetim kurulu başkanlığına adaylığımı açıklama kararı aldık. Hayırlısı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa