Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ligde dün sahasında karşılaştığı Kasımpaşa'ya 10 mağlup olan ve kötü gidişatını sürdüren Bursaspor, geçen yıl olduğu gibi yeniden tehlike çemberinin içine girdi.

        Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında dün sahasında Kasımpaşa ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 10 mağlup ayrıldı. Kötü gidişatını sürdüren yeşilbeyazlılar, geçen yıl olduğu gibi yeniden tehlike çemberinin içine girdi. Ligde çıktığı son 14 maçta yalnızca 2 kez galibiyet sevinci yaşayabilen Timsah'ın düşme potasında yer alan Osmanlıspor ile arasında 5 puan fark bulunuyor.

        14 maçta 2 galibiyet

        Geçen sezon Trabzonspor'a karşı çıktığı son maçta aldığı 3 puanla ligde kalan yeşilbeyazlılar, sezon başındaki transferler ve Fransız çalıştırıcı Le Guen'in göreve gelmesiyle farklı bir kimliğe bürünmüştü. Ligin ilk 14 haftasında yalnızca 4 mağlubiyet alan Timsah, sonraki 14 maçlık periyotta ise adeta dibe vurdu. Son 14 maçta sadece 2 kez galibiyet sevinci yaşayabilen yeşilbeyazlı ekip, 9 maçta ise rakiplerinden puan alamadı.

        Bursaspor’un kalan 6 haftada oynayacağı maçlar şöyle:

        Göztepe Bursaspor

        Karabükspor Bursaspor

        Bursaspor Konyaspor

        Fenerbahçe Bursaspor

        Bursaspor Trabzonspor

        Gençlerbirliği Bursaspor

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa