Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bilecik Gençlik Kolları, Koyunköy Şehit Münir Kopuk İlkokulunda sınıfların ve koridorların duvarlarını boyadı.

        AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker, Bilecik’in merkez ilçesine bağlı Koyunköy mahallesinde yer alan Şehit Münir Kopuk İlkokulunda sınıfların ve koridorların duvarlarını boyamak amacıyla yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

        Şeker, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte boya, rulo ve fırça gibi temin ettikleri malzemelerle hemen uygulamaya geçtiklerini belirterek, ''Elbette devletimizin bu eksiklikleri gidermeye kudreti vardır. Ancak biz gençlik kolları olarak, bu tarz organizasyonlarda yer almak istediğimiz için bu etkinliği gerçekleştirdik. İlkokuldaki öğrencilerimizin daha iyi ve daha ferah bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Şu anda 3 sınıf ve bir koridorun boyasını tamamladık. Önümüzdeki hafta da boyamaya devam edeceğiz. 3 sınıf ve bir koridorumuz henüz boyanmadı. Muhtemelen 12 günlük işimiz kaldı'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa