Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Tabip Odası’nın 2 gün süren olağan seçimli genel kurulunda mevcut başkan Hakan Karagözlü güven tazeledi.

        İnşaat Mühendisleri Odası Salonu’nda iki gün süren kongrede dün yapılan konuşmaların ardından bugün oy verme işlemine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlere üyeler yoğun ilgi gösterirken Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karagözlü 2.dönem için güven tazeledi.

        Aydın Tabip Odası’nın Hakan Karagözlü başkanlığındaki yeni yönetimi; Ali Akyol, Recep Bıyıklı, Hayati Çakır, Adalet Çıbık, Hasan Metin Öztürk ve Pınar Okyay’dan oluştu.

        Denetleme Kurulu’na Özcan kılıç, Gürkan Mersin ve Alparslan Ünsal getirilriken Onur Kuruluna ise; UfukKatkıcı, Kamil Kayahani Muammer Söylemezoğlu, Esat Ülkü ve Yalçın Yılmaz getirildi.

        Kongre sonucu Büyük Kongre delegeleri ise; Nurten Atalay, Aralp Atay, Osman Nuri Yardım, İsmail Hakkı Ertekin, M. Turan Keskin, Mustafa Bülent Özenri ve Erdoğan Payza seçildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa