Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        6. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı programında yer alan Gitar Festivali’nin son gününde sahne alan Adanalı sanatçılar geceye damga vurdu. Konsere katılanlar eğlenceli dakikalar geçirdi.

        Adana’da Gitar Festivali’nin son gününde, Adanalı olan Serhan Kelleözü, Feridun Düzağaç ve Haluk Levent konsere katılan 6 bin kişiyi coşturdu. İlk olarak Serhan Kelleözü ardından Feridun Düzağaç son olarak da Haluk Levent sahne aldı. Serhan Kelleözü sahne aldığı sırada ‘Akdeniz Akşamları’ şarkısını geceye sürpriz olarak katılan Ayna grubu solisti Erhan Güleryüz ile birlikte söyledi.

        Haluk Levent şarkıları söylediği sırada, kadın hayranlarını sahneye çıkararak onlarla birlikte dans etti. Levent, daha sonra bir gazetecinin fotoğraf makinasını alarak kalabalığın fotoğrafını çekti. Sonra ise ünlü sanatçı sahnede kalabalıkla birlikte öz çekim yaptı. Konser devam ederken Haluk Levent, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü’yü sahneye davet eti. Ünlü santçı sahnede, Hüseyin Sözlü ve eşine çiftetelli oynattı.

        Gecenin sonunda Haluk Levent sahneden inerek ön sıradaki hayranlarıyla tokalaştığı sırada down sendromlu bir kız çocuğunun yanına eğilerek şarkısını söylemeye devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa