Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen "Dirilişin Torunları Ecdat ile Buluşuyor" programı kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ve İbni Sina Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Bilecik’ten Çanakkale’ye doğru yola çıktı.

        Bilecik Belediyesi, kentteki yaklaşık bin lise son sınıf öğrencilerini kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale ile buluşturacak. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yolculuk öncesi öğrenciler ile bir araya gelerek, onları uğurladı. "Dirilişin Torunları Ecdat İle Buluştu" programı kapsamında Çanakkale’ye çok önemli ve anlamlı bir yolculuğun gerçekleştirildiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrencilere hayırlı yolculuklar temennisini iletti. Öğrencilerin çok önemli topraklara doğru yolculuğu çıktığını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gençlere hitaben şunları söyledi:

        "Dirilişin Torunları Ecdatla Buluştu” projesi kapsamında ilimizde lise eğitimi gören tüm son sınıf öğrencilerimize Çanakkale ruhunu yaşatmak adına Çanakkale turlarımızı başlattık. 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ve İbni Sina Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizi tarihimiz adına bir dönüm noktası olan Çanakkale’ye yolcu ettik. Gençlerimizin, tarihi zenginliği teneffüs edebilecekleri mekânlarda buluşarak milli şuuru pekiştirmek, tarihi bağları güçlendirmek geçmiş ve tarihimizde çok önemli yeri olan mekanları gezdirmek amacıyla Çanakkale gezisi düzenledik. Atalarımızın yaptığı büyük mücadelenin manevi havasını her Türk vatandaşı Çanakkale’ye giderek hissetmelidir. Çanakkale Gezimize geleceği temin edecek öğrenci genç kardeşlerime hayırlı yolculuklar diliyorum. ifadelerini kullandı.

        Öğrenciler de gerçekleştirilen programdan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa