Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Community Aboard internet sitesi tarafından Amerika’da yaşayan en etkili 50 Türk’ün isimleri açıklandı. Listede Malatyaspor USA takımının Başkanı Teoman Mutlu da var.

        Community Aboard internet sitesi tarafından Amerika’da yaşayan Türkler arasında en etkili isimler belirlenerek açıklandı. 1. sıraya doktor Mehmet Öz’ün girdiği listede, 2’nci Muhtar Kent, 3’üncü ise Hikmet Ersek oldu. Malatyalı iş adamı Teoman Mutlu ise listede 51. sırada yer buldu. Amerika’da çeşitli sektörlerde boy gösteren Mutlu, son olarak kendi kurduğu Malatyaspor USA takımıyla adından söz ettirmişti. Mutlu’nun başkanı olduğu Malatyaspor USA, mücadele ettiği Amerika Cosmapoliten Kuzey Ligi'nde lider durumda ve şampiyonluğun en büyük adayı durumunda.

        Açıklanan listenin ilk 10 sırasında şu isimler bulunuyor:

        "1 Mehmet Öz, doktor. 2 Muhtar Kent, Coca Cola'nın CEO'su, 3 Hikmet Ersek, 4 Hamdi Ulukaya 5 Yalçın Ayaşlı, 6 Melih Abdulhayoğlu, 7 Aydın Şenkut, 8 ErenFatih Özmen, 9Dr. Kenan Şahin, 10Cenk Uygur Sunucu."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa