Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum İl Spor Müdürlüğünün organize ettiği İlköğretimler arası Bocce ve Dart yarışmalarında iki şampiyonluğu da Aşkale Koçak İlköğretim okulu kazandı.

        Erzurum İl Spor Müdürlüğünün organize ettiği ve kendi tesislerinde düzenlediği ilk günkü Bocce müsabakalarında 22 okul kıyasıya yarıştı. Beden Eğitim Öğretmeni Abdullah Boyacının çalıştırdığı Minik Kızlarda Aşkale Koçak İlköğretim okulu öğrencileri kazandı.

        İki gün sonra yine Erzurum İl Spor Müdürlüğünün tesislerinde yapılan Yıldız Kız öğrenciler Dart yarışmalarını da Aşkale Koçak İlköğretim Okulu kazandı.

        Erzurum ve ilçlerini kapsayan ve 16 İlköğretim Okulunun katıldığı ve çok çekişmeli geçen müsabakalarda İl Birinciliğini Aşkale Koçak İlköğretim Okulu Yıldız kızlar kazandı.

        Her iki yarışmaları da büyük bir başarı ile kazanan Aşkale ekibi Rize'de düzenlenecek Bocce ve Dart yarışmalarında Erzurum’u temsil etme hakkını kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa