Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun Üniversitesi’nde uzun yıllar görev yaparak emekli olan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Davut Çelik için veda gecesi düzenledi.

        Düzenlenen etkinliğe Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yalçın Sarıkaya, Üniversitede görevli Öğretim üyeleri, Öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yalçın Sarıkaya, hüzünlü duygular içinde bulunduğu ifade ederek, “Davut Çelik hocamız, üniversitemize çok sayıda öğrenci yetiştirmiş, emek vermiş, Giresun’da çok sayıda dost edinmiştir. Uzun yıllar boyunca Giresun’da yaşamış ve Giresunlu olmuş, hem Üniversite ile hem de Giresun ile bütünleşmiş bir hocamızdır. Biz, aramızdan ayrılanlara gitti gözüyle bakmıyoruz. Her zaman aramızda, içimizde özel ve anlamlı bir yeriniz olacaktır” şeklinde konuştu.

        Duygularını dile getiren Öğretim Görevlisi Davut Çelik ise, “Daha öncesinde Giresun’da Milli Eğitime bağlı okullarda idareci olarak, öğretmen olarak görevlerde bulundum. Daha sonra gerek Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne bağlı bir bölümken gerekse Giresun Üniversitesi kurulduktan sonra üniversitede görev yapmaktan ve çalışmaktan gurur duyuyorum. Henüz yeni kurulan üniversitemizin kısa zamanda kendisiyle kurulan üniversitelerin önüne geçti ve kendinden önce kurulan üniversitelerle yarışmaya başladı. Çok hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. Bunda bütün idarecilerimizin, hocalarımızın ve bu şehrin emeği vardır. Biz emekli olduk ayrılıyoruz ama hocalarımızın, idarecilerimizin yapacağı daha çok şeyler var. Beni burada yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

        Etkinliğin sonunda yaş hattından emekli olan Öğretim Görevlisi Davut Çelik’e doğum günü pasatası kesilerek Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yalçın Sarıkaya tarafından plaket verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa