Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri, 'Bilim Söyleşileri' kapsamında Silivri Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu'nda söyleşi gerçekleştirdi.

        Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri, Silivri Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Konferans Salonu'nda öğrencilerle bir araya gelerek, popüler bilim konularında söyleşi gerçekleştirdi.

        Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkan Yardımcısı ve Hidrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Belgin Elipek "Küresel İklim Değişikliği ve Suyun Önemi", Botanik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çiler Kartal, “Bitkilerin Renkli Dünyası”, Hidrobiyoloji Anabilim Dalından Doç. Dr. Utku Güner "Bilim Nedir", Genel Biyoloji Anabilim Dalından Doç. Dr. Burhan Şen, “Uzay ve Biz: Uluslararası Uzay İstasyonu” ve Zooloji Anabilim Dalından Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Kaya, "Trakya’nın Önemli Kuş Alanları, Gala Gölü Milli Parkı, İğneada Longoz Milli Parkı" adlı konularda bilgi verdi.

        Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ise yaptığı konuşmada, “Bugün ilçemizdeki öğrenciler ile Trakya Üniversitesi'nin değerli bilim insanları bir araya geldi. Öğrencilerimiz ve bizler için unutulmaz bir söyleşi oldu. Değerli hocalarımız Prof. Dr. Belgin Elipek, Prof. Dr. Çiler Kartal, Doç. Dr. Utku Güner, Doç. Dr. Burhan Şen, Doktor Öğretim Üyesi Mustafa Kaya’ya ve bu programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

        Programın sonunda Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve okul müdürü Mustafa Elibol teşekkür konuşmalarını gerçekleştirerek, öğretim elemanlarına plaket ve çiçek takdim etti. Öğrencilerin hazırlamış olduğu ebru çalışması ise biyoloji bölümü başkanlığına hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa