Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan DerinceUmuttepe güzergahındaki alternatif yol tamamladı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde oluşturduğu alternatif yollarla hem ulaşımı kolaylaştırıyor hem de trafik sıkışıklığının önüne geçiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Arzılı Umuttepe arasında hayata geçirilen alternatif bir yol bu çalışmalardan bir tanesi. Yapım çalışmaları tamamlanan yol, Kabaoğlu Mahallesi’ne kadar uzanıyor.

        Umuttepe Hastanesi’ne ve Kocaeli Üniversitesi Kampüsü’ne gitmek için Derince Bölgesi’nden gelenler Ağaköy Arızlı Umutepe güzergahından yeni alternatif yolu kullanarak ulaşım sağlayabiliyor. Bu alternatif yolun tamamlanmasıyla birlikte Umuttepe Bölgesi’ne batıdan da bir ulaşım koridoru açıldı.

        Derince ve Kuruçeşme’den Umuttepe KOÜ Hastanesi’ne ulaşım sağlayacak olan Arızlı Umuttepe alternatif yolu, 3 bin metre uzunluğa ve 7 metre genişliğe sahip. Çalışma kapsamında yol bölümünde 6 bin 900 ton asfalt serildi. Trafik levhaları ve şerit çizgileri tamamlanan alternatif yol hizmete girdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa