Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir’de Muhittin Çelik’e ait olan ve eskiden ambulans olarak kullanılan 1949 model Mercedes 170UA marka klasik otomobil, 28 bin 500 liraya satıldı.

        Fabrikadan çıktıktan sonra ambulans olarak kullanılan 69 yıllık klasik otomobil, yaklaşık 15 yıldır kendisini tekrar yollara kavuşturacak birini bekliyordu. Geçtiğimiz günlerde Sakaryalı bir klasik otomobil sevdalısı, İHA’nın yaptığı haberi görüp otomobilin sahibi Muhittin Çelik’e ulaştı. Yapılan pazarlıkların ardından solmuş kırmızı rengine rağmen hala zamana direnmeye çalışan otomobil, 28 bin 500 liraya satıldı.

        Otomobilini üzülerek sattığını söyleyen Çelik, "Aracımızı 28 bin 500 liraya sattık. Yaklaşık 30 yıl bize hizmet etti. Ailemizden biri gibiydi. Yokluğunu aratacak. Artık baktığım yerde göremeyeceğim. Gerçekten çok üzülerek sattık. Aracın emin ellere gitmesi tek temennimiz. İnşallah en kısa zamanda yeni sahibine hizmet eder ve eski günlerine tekrar döner" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa