Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, geçtiğimiz günlerde yeniden AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Aynur Oğuzhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Bakan Tüfenkci, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığına yeniden seçilen Aynur Oğuzhan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Burada konuşan Bakan Tüfenkci, AK Parti Kadın Kolları üyelerinin, her zaman büyük bir fedakarlık gösterdiğini belirterek, “Sizlerin yaklaşımınız, girişkenliğiniz, kapı kapı dolaşarak davamızı, partimizi anlatmanız, gerçekten bugünlere bizleri taşıdı. Bugün o sözde kadın derneklerinin tamamının lafla yapmaya çalıştıkları icraatların daha büyüğünü kendi medeniyetlerimize yakışır şekilde AK Parti hayata geçirdi” ifadelerine yer verdi.

        Ülke olarak düne göre bugün çok daha güçlü olduklarını belirten Tüfenkci, “İnşallah 2019 seçimlerini aldığımızda, bugüne göre yarınlarda çok daha güçlü olacağız. Türkiye çok daha güçlü olacak. Eğer biz bugün Cereblus’da ElBab’da, Afrin’de operasyon yapabiliyorsak. Ve bu operasyonları başarıyla sürdürebiliyorsak, sizleri yerli ve milli duruşunuzla beraber Cumhurbaşkanımızın, başkomutanın siyasi becerisi sayesindedir” diye konuştu.

        Bakan’dan yangında evi zarar gören aileye ziyaret

        Bakan Tüfenkci, önceki gün Yeşilyurt ilçesinde çıkan yangında evleri büyük hasar gören Bakırcı ailesine de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Mollakasım Mahallesi Halime Sokak’ta harabeye dönen evi ve aileyi ziyaretinde yetkililerden bilgiler alan Bakan Tüfenkci, ailenin evlerinin tamiri yapılana kadar başka bir evde oturmaları için talimat verdi. Ömer Bakırcı, evde, annesi 86 yaşındaki Nergis Bakırcı ve zihinsel engelli kardeşi 44 yaşındaki Orhan Bakırcı ile yaşadıklarını ve yangın sonucu mağdur olduklarını söyledi.

        Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ta, belediye olarak aileye bu süreçte gerekli desteği vereceklerini söyledi.

        Bakan Tüfenkci, daha sonra beraberindekiler ile Turgut Temelli Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafları tek tek ziyaret eden Bakan Tüfenkci, sorun ve sıkıntıları de dinledi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa