Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Grupta mücadele eden Erciş Gençlik Belediye Spor, Van Amatör Ligi şampiyonu Van Birlik Spor’la yaptığı baraj maçını 10 kazanarak Bal Liginde mücadeleye devam dedi.

        Van Atatürk Stadında oynanan maça her iki takımda temkinli başladı. Maçın ilerleyen dakikalarında gol olmayınca maçın ilk yarısı 00 bitti. İkinci yarıda ev sahibi Van Birlik Spor kazandığı penaltıdan yararlanamadı. İki kırmızı kart ile kaleci ve bir futbolcusundan yoksun mücadeleye devam eden Erciş Gençlik Belediye Spor, oyundan düşmedi. Kıyasıya devam eden maçın normal süresi 00 berabere bitmesiyle maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarına oyuna daha iyi hakim olan Erciş Gençlik Belediye Spor, maçın 109. dakikasında Oktay Altınparmak’ın serbest vuruştan attığı gol ile sahadan 10 galip ayrılarak gelecek sezon Bal Liginde mücadeleye devam dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa