Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Acıpayam ilçesinde geçtiğimiz hafta tüfekle öldürülen Mutlu Aysel cinayeti ile ilgili eşi ve bacanağı gözaltına alındı. Öldürülen şahsın eşinin, eniştesi ile yasak aşk yaşadığı ileri sürüldü.

        Olay, 3 Nisan Salı günü gece geç saatlerde meydana geldi. Acıpayam ilçesi Benlik Mahallesi Yenice mevkiinde meydana gelen olayda, Mutlu Aysel (38) isimli şahsın ikametinden silah sesleri geldiğini duyan yakınları, evin yanındaki ağılın önünde şahsı kanlar içinde bulmuştu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 acil servis ekibi sevk edildi. Ekipler sağ omuzu ve ayağından av tüfeği ile vurulan Aysel’in öldüğünü belirlemişti. Çiftçilik yaptığı belirtilen Aysel’in ölümüyle ilgili jandarma tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Aysel'in eşi Z.A. ile ilişkisi olduğu öne sürülen Erdal E.'yi gözaltına aldı. Erdal E.'nin, Z.A.'nın ablasıyla evli olduğu kaydedildi. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa