Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Voleybol Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan "Fabrika Voleybol Okulları Mini Voleybol Şenliği" gerçekleştirildi.

        Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyette olan, çocukları voleybolla buluşturmaya ve Türkiye'deki lisanslı voleybolcu sayısını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Fabrika Voleybol Okulları “Mini Voleybol Şenliği” Canik Atatürk Spor Salonu’nda düzenlendi. Şenliğe; il genelinden okul ve kulüp sporcuları, ayrıca çok sayıda seyirci katıldı.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz'ın da katıldığı şenlikte; 20052006, 20072008 ve 20092010 doğumlu öğrenci ve oyuncular sahada yer aldı. Genç sporcular bu şenlik sayesinde unutulmaz bir gün yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa