Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR´in Bandırma ilçesinde bir balıkçıda, Saros Körfezi´nde yakalanan `Akya´ balığı satışa sunuldu. Yaklaşık 1 metre boyunda ve 45 kilogram ağırlığındaki balığın kilosunun 50 lira olduğu belirtildi.

        Bandırma'da tezgâhlarda pek görülmeyen `Akya´ balığı ilgisi çekti. Yaklaşık 1 metre boyunda ve 45 kilogram ağırlığındaki balık, kilosu 50 liradan satışa sunuldu. `Denizin Kralı´ diye bilinen `Akya´ balığının Ege Denizi Saros Körfezi´nde yakalandığını belirten balıkçı Sezgin Acar, "Saros Körfezi´nin 20-25 mil açıklarında hamsi teknesi tarafından yakalanmış. Ege´den Akdeniz´e akım yapan balıklardandır. Beyaz etlidir ve çok lezzetlidir. Izgarası çok güzel olur. 45 kilogram ağrılındaki `Akya´ balığını kilosu 50 liradan satıyoruz. Tadını bilen müşteriler telefonla da sipariş veriyorlar. Bunun kıymetini bilen müşteriler zaman zaman `Akya geldi mi?´ diye sorarlar" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa