Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, odaları ziyaret ederek başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle yeni projeler ve mevcut sorunların çözümü hakkında fikir alışverişinde bulundu.

        Başkan Kara, Çaykara Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ederek Başkan Ali Şükrü Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle, Of Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda yönetim kurulu üyeleriyle, Of Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda da Başkan Şahmeran Er ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Kara, daha sonra Sürmene’ye geçerek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selahattin İsmailoğlu, Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz ve çalışma arkadaşlarıyla çeşitli konular üzerinde fikir alışverişinde bulundu, Köprübaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Osman Aydın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

        Araklı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı da ziyaret eden Başkan Kara, burada da Başkan Coşkun Kınalıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Araklı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Öztorun’la bir araya geldi. TESOB Başkanı Kara, Arsin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Sarıalioğlu, Yomra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Şimşek ve Yomra Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Adnan Aygün’ü ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

        Başkan Kara son olarak Maçka’da Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Konak ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Lokman Kar’ı ziyaret ederek, her iki odanın da yöneticileriyle bir araya geldi.

        TESOB Başkanı Metin Kara, oda ziyaretlerini çeşitli aralıklarla sürdürdüklerini vurgulayarak, “Bazı odalarımızda görev değişimi oldu. Yeni seçilen yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla daha yakından tanışmak, projelerimizi onlara anlatmak, çeşitli konulardaki fikirlerini dinlemek üzere odalarımızı ziyaret ediyoruz. Bizi ağırlayan tüm oda başkanı ve yöneticisi kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa