Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tombakzade Belde Evi’ndeki toplantıda kadınlara belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

        Bilgilendirme toplantıları kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Ataç’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Çamlıca Mahalle Muhtarı Savaş Hancı ve Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Sargın da katıldı. Başkan Ataç, toplantı öncesinde kadınlarla tek tek tokalaşarak Belde Evi’ndeki kursiyerlerin el emeği ürünlerini inceledi. Ataç, kursiyerlerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler de aldı. Kursiyerlerden Dilek Demircan, filografi tekniği ile yaptığı Atatürk portresini Başkan Ataç’a takdim ederken, bir başka kursiyer Derya Türkel de kendi yaptığı tespih kutusunu Milletvekili Çakırözer’e takdim etti. Başkan Ataç Demircan’a teşekkür ederek, “Bunu en güzel yere koyacağımdan emin olabilirsiniz” dedi.

        Milletvekili Çakırözer etkinlikte yaptığı konuşmasında, “Çok güzel bir kardeşlik sofrası. Bazen farklı mahallelerdeki toplantılara katılıyorum. Türkiye’nin tamamı böyle kardeşlik sofralarına kavuşsun inşallah. Türkiye’nin dört bir yanı kardeşçe bir araya gelsin. Terör artık son bulsun. Tepebaşı Belediyesi örnek bir belediye, Avrupa’dan takdir alan bir belediye... Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri’nde verilen kurslar, diğer şehirlerde parayla veriliyor. Belde Evleri’nde kaynaşıyorsunuz” dedi.

        Daha sonra söz alan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise konuşmasına hazırlanan görseller eşliğinde belediye çalışmalarını anlatarak başladı. Ataç, Yunus Emre Spor Tesisleri, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yaşam Köyü, İbrahim Ethem Kesikbaş Montaj Atölyesi, İki Elin Sesi Var Çocuk Senfonik Orkestrası’nın yanı sıra; Tepebaşı Belediyesi’nin hayata geçirdiği temiz enerji projelerinden bahsetti.

        Başkan Ataç, Tepebaşı’na yapılması planlanan kömürlü termik santrale de değindi ve “Kırsalda mahalle mahalle dolaşıyorum. Sevindiğim nokta şu ki oradaki vatandaşlarımız gayet bilinçli. Termik santrali istemiyorlar. Yapılmaması için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

        Ataç daha sonra kadınlardan gelen soruları ve talepleri dinledi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen etkinlik, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa