Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR´in Bandırma ilçesi Doğa Mahallesi´nde yapımı tamamlanan yeni cami ile Atatürk büstü için tören düzenlendi.

        Bütçesi Müftülük, Cami Vakfı ve hayırseverler tarafından karşılanan hafriyatını ve çevre düzenlemesini Bandırma Belediyesi'nin yaptığı Doğa Mahallesi Camisi´nin dün cuma namazı öncesi yapılan açılışına Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Belediye Başkanı CHP'li Dursun Mirza, Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kılınan cuma namazının ardından Bandırma Belediyesi tarafından  yaptırılan Atatürk büstünün açılışı da gerçekleştirildi. Atatürk büstünün açılışında konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, "Bizlerin ortak değerleri var; dinimiz, milletimiz, vatanımız, cumhuriyetimiz, Atatürkümüz. Bu değerlere hep birlikte sahip çıktığımız sürece devlet ve millet olarak ayakta kalmaya, önde gitmeye, lider olmaya devam edeceğiz. O yüzden Bandırma Belediyesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarla, tüm siyasi partilerimizle, tabii ki Kaymakamımızın önderliğinde, herkesle işbirliği içerisindeyiz. `Birlikten kuvvet doğar´, `Ayrılıkta azap, birliktelikte hayır vardır´ sözlerini de şiar edinerek hizmetlerimize devam etmekteyiz Camimiz de Atatürk büstümüz de Doğa Mahallemize hayırlı olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa