Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep’te bir beyaz eşya dükkanının camını kırıp içeri giren hırsızlar 30 bin TL değerinde telefon çalıp kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

        Olay gece 00.30 sıralarında Gaziantep Şahinbey ilçesi Karataş mahallesi 400 Nolu Cadde üzerinde bulunan beyaz eşya dükkanında meydana geldi. 2 hırsız gözüne kestirdiği beyaz eşya dükkanında keşif yaptıktan sonra ellerindeki demir parçasıyla camı kırdı. Cam kırıldıktan sonra tekmelerle çerçeveyi indiren hırsızlar içeri girerek 30 bin değerindeki telefonları çalıp kayıplara karıştı. Hırsızlık olayı saniye saniye işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı.

        İşletme Müdürü Mehmet Karabağ daha öncede çevrede bu tarz hırsızlıkların olduğunu söyleyerek, "Dün gece saat 3 sıralarında alarmın çalındığını söylediler. Ben geldiğimde içeri giren hırsızlar, 30 bin TL değerinde telefonlarımızı alıp götürmüşler. Az ileride başka bir dükkanda da 3 defa bu tarz hırsızlık olayı olmuştu. Böyle merkezi bir yerde böyle bir olayın olması üzücü" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa