Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Türk Kızılayı tarafından başlatılan "Manisa Sana Kanım Feda" kampanyası kapsamında öğrenciler kan bağışında bulundu.

        Sarıgöl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Türk Kızılayı Sarıgöl Şubesi, "Manisa Sana Kanım Feda" kampanyasında 70 öğrenci kan bağışında bulundu. Türk Kızılayı Manisa Şubesi Kan Alma Merkezinden gelen doktor ve hemşireler tarafından gün boyunca öğrencilerden kan alımı yapıldığını belirten Türk Kızılayı Sarıgöl Şube Başkanı Yusuf Tüfekçi, "Okulda öğrencilerimiz kan bağışı konusunda çok ilgi gösterdiler. Bir günde 70 genç arkadaşımızdan kan topladık. 'Manisa Sana Kanım Feda' kampanyasına ilgi yoğun oldu" dedi.

        Sarıgöl Mesleki teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Aycan ise öğrencilerini tebrik ederek, "Okulumuzda Kızılay Kulübü kuruldu. Kulübün başkanlığına da Sağlık Hizmetleri Meslek Öğretmenimiz İpek Gülal yapmakta. Öğretmenimizin çabalarıyla okulumuzdaki öğrencilerimiz kan bağışında bulundular" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa