Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Gölpazarı AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, şehitlerin aziz hatıralarını anma adına Akçay Barajı'nda anlamlı bir etkinlik düzenledi.

        AK Parti Gölpazarı İlçe Gençlik Kolları, Afrin şehitlerini yad etmek ve ölümsüzleştirmek adına ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Akçay Barajı’nda hatıra ormanı oluşturarak, her şehidin ismini künyelere yazdı. Yapılan etkinlik adına açıklama yapan AK Parti Gölpazarı İlçe Gençlik Kolları üyesi Serdar Cengiz, "Bugün burada toplanmamızın amacı; Afrin Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan Mehmetçiklerimizin ruhlarını yad etmekti. Her şehidimiz için birer fidan dikeceğiz. Bize emanet ettikleri bu vatanda, bu topraklarda şehitlerimizin anısına diktiğimiz bu fidanlar, daima yeşerecek,bize nefes olacak ve geleceğimize kocaman bir gölge olacaktır. Bizim güvenliğimiz, huzurumuz için gözünü kırpmadan vatan uğruna kanlarının son damlasına kadar kahramanca savaşan Mehmetçiklerimizden onur duyuyoruz, gururlanıyoruz. Sizlerin huzurunuzda fidanlarımızı dikerek şehitlerimizin ruhlarını yad eder, saygı ve minnetle anarız. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Allah Türk Ordusu’nun kılıcını daima keskin eylesin" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından gençlik kolları üyeleri her şehidin ismi künyelere yazarak, fidanlara astılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa