Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, emniyet teşkilatının mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir özveriyle görev yaptığını ifade etti.

        Başkan Saraoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Rıza Köylü, Erol Altıntaş, Hikmet Vuran ve Şerif Ahmet Demir Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun’u ziyaret etti.

        Ziyarette Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü kutlayan Saraoğlu; “Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir özveriyle görev yapan emniyet teşkilatımızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevi başında şehit düşen güvenlik mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize ve görevleri başında olan Emniyet Teşkilatı personeline sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa