Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sağlık hizmeti vermek amacıyla bölgeye giden UMKE ekibi Tekirdağ'a döndü.

        Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sağlık hizmeti verme gönüllü olarak göreve giden Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekibine, Tekirdağ Vali Yardımcısi Sayın Tayyar Şaşmaz Başkanlığında, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, Personel/Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı, İl Sağlık Müdürlüğü İdari Personeli ve UMKE personellerinin katılımıyla "Teşekkür Belgesi Takdim Töreni" gerçekleştirildi.

        İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından hudutlarımızda, bölgede güvenlik/istikrar sağlamak amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sağlık hizmeti verme amacıyla, gönüllü olarak göreve giden ve Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren UMKE ekibimiz, görevlerini tamamlayarak sağ salim ilimize dönmüştür. Mehmetçiğimizin ve oradaki bölge halkının acılarına ortak olan, acılarını dindirmeye ve sağlıklarına kavuşturmayı amaçlayan UMKE personelimize, gece gündüz hayat kurtarma gayesiyle çalışan başta tüm sağlık personelimize canı gönülden teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa