Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 14 kurum takımının kupa için mücadele edeceği turnuvanın ilk santrası Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer tarafından yapıldı.

        Bu yıl beşincisi yapılan Altın Safran kurumlar arası futbol turnuvası start aldı. 200’e yakın kurum çalışanına spor yapma imkanı tanıyan turnuvanın finali 12 mayıs günü yapılacak.

        Finale kadar her gün 18:30’da iki karşılaşma olarak Safranbolu GHİM sentetik sahasında oynanacak turnuvada, Kaymakamlık, Belediye, Emniyet, Jandarma, Müftülük, Orman İşletme, Hasan Doğan Çocuk Sitesi Evleri, Türk Eğitim Sendikası, Ticaret ve Sanayi Odası, PTT, Devlet Hastanesi, 112 Acil Servis, Vergi Dairesi ve Adliye takımları ter dökecek. .

        Turnuvanın organizatörlüğünü gerçekleştiren Altın Safran Spor Kulübü başkanı Serdar Aydın, “ İlçemizde spor organizasyonlarına ve turnuvamıza olan ilgi her geçen yıl artmakta. Bu sene de kaymakamımızın katılımlarıyla güzel bir başlangıç yaptık. Final gününe kadar sakatlığın olmadığı, rekabetin ve dostluğun ön plana çıktığı bir turnuva olmasını diliyorum. Bütün sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz. Özellikle finalin tam bir festival havasında gerçekleşmesini planlıyoruz. Çocuklarımız için oyun parkları kuracağız ve ikramlarımızla birlikte ailecek gelinip eğlenilebilecek bir ortam oluşturacağız. Şimdiden sporseverleri 12 mayıs gününe kimseye söz vermeyin diyorum ve final organizasyonumuza davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa