Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya Otizm Farkındalık Günü ve Dünya Otizm Farkındalık Ayı etkinlikleri çerçevesinde Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, öğretmenleri ve velileri fidan dikti.

        Otizmli çocukların fidanları toprakla buluşturdukları anlardaki dikkatleri ve mutlulukları görülmeye değerdi. Fidanları dikerken, fidanları incitmemeye çalışan, onlara ruh katan, şefkat ile dokunan çok özel 68 çocuk, Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarına, Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenlerine ve velilerine duygu dolu anlar yaşattı.

        Okul Müdürü Mustafa Çalışan, böyle güzel ve anlamlı bir etkinlikle çocukları doğa ile buluşturdukları için Düzce Orman İşletme Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

        Düzce Orman İşletme Müdürü Selçuk Yıldız Ülke ormanlarının geleceği olan çocukların, daha güzel yarınlara hazırlanması için toplumun her kesiminin daha dikkatli ve duyarlı olmasını, bu konuda daha bilinçli davranılmasını, orman teşkilatı olarak bu konuda her zaman önceliklerinin çocuklar olduğunu belirtti ve çok özel misafirlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa