Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van merkez İpekyolu Belediyesi tarafından gençlerle sosyal, sportif, kültürel ve gönüllülük ‘sosyal sorumluluk’ etkinlikleri toplantısı yapıldı.

        İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, ilçedeki gençliğe yönelik politikalara yön vermek, gençlik ile ilgili öne çıkan temel problemleri ayrıntılı bir şekilde ele alarak değerlendirmek ve mercek altına almak için “Gençlerle Sosyal, Sportif, Kültürel ve Gönüllülük” ‘sosyal sorumluluk’ etkinlikleri toplantısı yapıldı. İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinasyonunda düzenlenen toplantıya, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Farklı yaş gruplarından gençlerin katılımıyla ortak talepleri belirlemek, gençliği gençlik ile konuşmak, gençliğin yarınını gençlikle beraber hazırlamak, gençleri alanında uzman kişilerle buluşturmak ve mezuniyet sonrası karamsarlık yaşayan gençlere umut aşılamayı amaçlayan toplantıda belirlenen görüş ve değerlendirmeler; 11 Nisan’da Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde düzenlenecek “Gençlik Çalıştayı” tertip komisyonuna sunulacak. Kurulun toplantıları Ekim ayında tekrar toplanacak olan gençlik çalıştayına kadar devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa