Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köy ziyaretleri kapsamında Mezra köyünü ziyaret etti.

        Köylüler tarafından karşılanan Başkan Kılıç, köy meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. Köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Kılıç, “Köylerimiz sıkıntı çekerken bizler koltuğumuzda oturamayız” dedi.

        “Ayaklarına gitmeliyiz”

        Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köylü vatandaşların ayaklarına gittiklerini ifade ederek, “Köylü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını sorun ve sıkıntılarını görmeye geldik. Ne problemleri varsa çözmek için gerekli mercilere dosyalar halinde başvurumuzu yapacağız. Her gittiğimiz köyde 5 dosya hazırlıyoruz. Bu dosyalar Cumhurbaşkanımız, Başbakanlığımız, Genel Başkanlığımız, Valiliğimiz ve Kaymakamlığımıza sunacağız. Bugün de ziyaretlerimiz kapsamında Mezra köyümüzdeyiz. Yarın başka köylere gideceğiz. Gün, koltukta oturma zamanı değil vatandaşa gitme zamanıdır” dedi.

        Mezra köyü sakinleri ise, “Köy halkı olarak sorun ve sıkıntılarımızı Başkan Kılıç’a ilettik. Başkanımız, köyün sorun ve sıkıntılarımızı gerekli mercilere ileteceğini belirtti. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa