Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehirli hayırseverler Dirikoç ve Bilgin aileleri tarafından yaptırılan Asım ve Nimet Dirikoç Aile Sağlığı Merkezinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

        Açılış törenine, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Murat Göktürk ile Ebubekir Gizligider, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Dirikoç ve Bilgin aileleri ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

        İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün yaptığı duanın ardından Asım ve Nimet Dirikoç Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı, Vali İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İl Müftüsü Yakup Öztürk ile Dirikoç ve Bilgin aileleri tarafından yapıldı.

        Vali Aktaş, “Bu eserin ortaya çıkmasını sağlayan ve maddi olarak desteklerini sunan Dirikoç ve Bilgin Ailelerine teşekkür ediyorum. Açılışını yaptığımız Asım ve Nimet Dirikoç Aile Sağlığı Merkezi’nin İlimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

        Açılış sonrası protokol tarafından Asım ve Nimet Dirikoç Aile Sağlığı Merkezi’nin gezilmesinin ardından program sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa