Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN'da, aralarında husumet olduğu iddia edilen Gören Erol'un silahlı saldırısına uğrayan Mehmet Kaynar ayaklarından, kimliği tespit edilemeyen 1 kişi de alnından yaralandı.

        Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Hançerli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Gören Erol, isimli şüpheli ile aralarında husumet bulunan Mehmet Kaynar (67), cadde üzerinde karşılaştı. Şüpheli yanında bulunan ruhsatsız pompalı tüfekle rastgele ateş açarak olay yerinden kaçtı. Mehmet Kaynar iki ayağından, yanında bulunan kimliği belirsiz bir kişi de ise tüfekten çıkan saçmalarla alnından yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Mehmet Kaynar ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne diğer yaralı ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay yerinden kaçan Gören Erol ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa