Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Edremit Ticaret Odası (ETO) meslek komiteleri seçimlerinde, mevcut yönetimin yer aldığı sarı liste büyük bir farkla seçimlerin galibi oldu.

        Sabah saatlerinde başlayan seçimlerde listeler savaşı yaşandı. Büyük heyecan içinde geçen seçimlerinde sarı, beyaz ve mavi renklerdeki 3 liste yarıştı.

        İlçe Seçim Kurulu yetkilileri nezaretinde 17:00’de açılan sandıklarda gerçekleşen oy kullanma işlemi sonucunda 10 meslek komitesini sarı, 2 meslek komitesini ise beyaz ve mavi listeler listeler kazandı

        Güven tazeleyen ETO Başkanı Coşkun Salon, “Önümüzdeki günlerde toplanarak meclis ve yönetim kurulu başkanını seçeceğiz. Seçimin odamıza ve Edremitimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm üyelerimizi kucaklayacağız. Destek veren üyelerimize güvenleri için teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa