Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VM Medical Park Samsun Hastanesi sağlık turizminde yeniliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

        Rusya’dan gelen sağlık heyeti, VM Medical Park Samsun Hastane kompleksini gezerek tıbbi süreçler ve işleyişler hakkında bilgi aldılar.

        SamsunRusya arasında gidiş dönüş direk uçuş seferlerinin başlamasıyla sağlık turizminin de ivme kazanmasını beklediklerini belirten Rus heyet yetkilileri, Karadeniz Bölgesi için VM Medical Park Samsun Hastanesi’nin bir kazanç olduğunu, multidisipliner yaklaşımıyla geniş kapsamlı ve özel alanlarda tıbbi hizmetler veren, güncel teknolojik gelişmelerin takip edildiği bir merkezin, bu kadar yakınlarında olmasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

        VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, “Bugün hastanemizde Rusya’dan ziyaretimize gelen meslektaşlarımı ağırlamaktan gurur duydum. Sağlık alanında güçlü yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Komşu ülkelere de bu hizmeti sunabilmek bizler için çok onur verici. Sağlık turizmi kapsamında Samsun ve bölgemiz için yapılan tüm çalışmalarda yer almaktan memnuniyet duyacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa