Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenen Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı’nda (HESTOUREX) stant açtı.

        Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen fuarın açılışına Antalya Valisi Münir Karaloğlu, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı.

        165 ülkeden 5 binin üzerinde sektör temsilcisinin katıldığı fuarda Seyitgazi'nin kültürden sanata, alternatif spor olanaklarından doğal güzelliklerine kadar tüm özellikleri standı gezen ziyaretçiler tarafından büyük beğeni aldı. Seyitgazi'yi doğal güzellikleri ve tarihiyle her platformda tanıtmaya çalıştıklarını belirten Başkan Kalın, "Seyitgazi ilçemizin ulusal ve uluslararası düzeyde daha çok tanıtılması ve turizm merkezi haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu fuarlar sayesinde misafirlerimizden güzel geri dönüşler alıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa