Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MTSO) yapılan başkanlık ve yönetim kurulu seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre 64 oyla Ayhan Kızıltan ve yönetimi kazandı.

        Geçtiğimiz pazar günü yapılan seçimle meslek komite üyeleri ile meclis üyelerini belirleyen MTSO'da, bugün yeni yönetim kurulu belirlendi. Şerafettin Aşut'un aday olmadığı, Ayhan Kızıltan ile Hakan Kayacı'nın başkanlık için yarıştığı seçimde, sonuçlar belli oldu. 99 meclis üyesi, sabah 09.00'dan 15.00 kadar oy verdi. Oy verme işleminin ardından sandıklar açılarak tek tek sayıldı. Seçimler sonunda, 64 oy alan Ayhan Kızıltan MTSO'nun 20. başkanı olmayı başardı. Rakibi Hakan Kayacı ise 30 oy alırken, 5 oy geçersiz sayıldı.

        MTSO Meclis Başkanı, başkan yardımcıları ve katip üyelerinin seçimi için ise oy verme işlemleri devam ediyor.

        Ayhan Kzıltan'ın yönetiminde şu isimler yer aldı: "Ali Fuad Budur, Hakan Sefa Çakır, Çetin Kanar, Yasemin Taş, Yalçın Darıcı, Nedim İkanç, Ahmet Belice, İsa Çani, Cem Bucuge, Hacı Halil Kürek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa