Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, restore edildikten sonra Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hizmet veren Ali Gav Medresesinde incelemelerde bulunarak, gelenekli sanatlar kursiyerleri ve Daru’l Huffaz projesinde hafızlık sağlayan kursiyerlerle görüştü.

        Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen ve KOMEK bünyesinde gelenekli sanatlar merkezi olarak hizmet veren Ali Gav Medresesini ziyaret etti. Tarihi medresede yapılan restorasyon çalışmaların yanı sıra burada yürütülen eğitim ve sanat faaliyetleri hakkında Başkan Akyürek’ten bilgi alan Vali Yakup Canbolat, gelenekli sanatlar kursiyerleri ve Daru’l Huffaz projesinde hafızlık sağlayan kursiyerlerle görüştü.

        Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK Ali Gav Medresesi Gelenekli Sanatlar Merkezinde hat, tezhip, Osmanlı Türkçesi, erkek ve bayanlara Kur’anı Kerim, temel musiki makam eğitimlerinin yanı sıra, Türkiye’de ilk kez Hafızlık Sağlama Merkezi (Daru’l Huffaz) hizmetleri veriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa