Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi tarafından Radar Camii’nin yan tarafında yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Vatandaşlarımızın talepleri bizler için önemliydi” dedi.

        Körfez Belediyesi tarafından Kışladüzü Radar Camii’nin hemen yan tarafından yapımına başlanan taziye evi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da çalışmaları yerinde inceledi. Cami cemaatiyle bir araya gelen Başkan Baran, “Bölge vatandaşlarımız bize böyle bir isteklerinin olduğunu belirtine hemen harekete geçtik. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın talepleri bizler için önemli. İnsan odaklı hizmetler üretiyoruz. Bölge için de büyük bir ihtiyacı gidermiş olacağız” dedi.

        Başkan İsmail Baran’a teşekkür eden vatandaşlar ise , “Talebi size ilettik, sağ olun bizleri kırmadınız ve kısa sürede çalışma başlattınız. Sizlerin verdiği bu destek, bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

        Başkan Baran da çalışmaların yaz aylarında tamamlanacağını ve hizmete açılacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa