Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Kayserispor'u konuk edecek olan Trabzonspor, sahadan 3 puanla ayrılarak Avrupa kupalarına katılma umudunu sürdürmek istiyor.

        Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Galatasaray'a 21 mağlup olarak Fenerbahçe'nin 9 puan gerisine düşün Tabzpmnspor, sahasında karşılaşacağı Kayserispor'u mağlup ederek, Avrupa kupalarına katılma umutlarını sürdürmek istiyor. 42 puanla 5'nci sırada yer alan bordomavililer, 41 puanlı Kayserispor geride bırakarak üst basamaklara doğru tırmanmayı hedefliyor.

        Trabzonspor ile Kayserispor 42. randevuda

        Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor 42 kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 41 maçta bordomavililerin 25, sarıkırmızılı takımın ise 7 galibiyeti bulunuyor. 10 karşılaşmada ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Trabzonspor attığı 70 gole karşılık ise kalesinde 42 gol gördü.

        Muhtemel ilk 11

        Trabzonspor'da yarın oynanacak olan maçta sakatlıkları bulunan Esteban ve Durica ile sarıkart cezalısı olan Sosa da forma giyemeyecek. Bordomavililerin yarınki karşılaşmaya Onur, Pereira, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Kocka, Olcay, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür ve Burak Yılmaz şeklinde çıkması bekleniyor.

        Trabzonspor kongresi yarın başlıyor

        Bordomavili kulübün kongresi yarın başlıyor. Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek ve saat 10.00'da başlayacak olan genel kurul iki gün sürecek. Kongrenin ilk gününde yönetim kurulunun idari ve mali raporları okunduktan sonra ibrası oylanacak. İkinci gün ise başkan adaylarının konuşmasının ardından başlayacak oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar sürecek. 7 bin 578 üyenin oy verme hakkının bulunduğu genel kurulda Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kaya, bordomavili kulübün 17. başkanı olmak için yarışacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa