Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay özel otopark işletmecileri, fiyatları ve belediye tarafından alınan otopark ücretleri hakkında açıklama yaparak mevcut durumun detaylı bir şekilde incelenerek yeniden düzenleneceğini belirtti.

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, şehir merkezinde özel otopark işleten vatandaşlar ve belediyenin inşaatlardan aldığı otopark ücretlerine ilişkin ortaya atılan iddialar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ay, Düzce Belediyesi hesaplarının şeffaf bir biçimde incelemeye açık olduğuna dikkat çekerek söz konusu 15 Milyon TL’nin Düzce Belediyesi hesaplarında olduğunu söyledi. Başkan Ay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Arkadaşlar Düzce’de şu anda otopark işletmeciliği yapan arkadaşlarımızın farklı ücretler aldığını görüyoruz. Bu konuda bir inceleme yapıyoruz ve belediye olarak bu konuya yeniden bir düzenleme getireceğiz. Bir de otopark konusunda biliyorsunuz Denetim Komisyonumuzun yapmış olduğu çalışmalarda gördük, belediyemizin yapılan inşaatlardan aldığı bir otopark ücreti var. ’15 Milyon Lira para ne oldu?’ gibi sorular var. 15 Milyon TL belediyemizin hesaplarında arkadaşlar. Belediyeler bu parayı ayrı bir hesapta da tutabilir, belediye ihtiyacına göre kullanmıştır bu parayı. Kaç para otoparktan ücret alındı, her şey hesap kitap bellidir. Dolayısıyla kesinlikle belediyenin beş kuruşu ziyan olmamıştır. Otopark ücretlerinden alınan paranın miktarı da bellidir. Yani ‘Bu para kayıp’ ’15 Milyon TL nerede?’ gibi sorular soran arkadaşlarımız var, böyle bir durum kesinlikle yok. Belediyemizin hesapları her şeyi şeffaf ve ortadadır. Kayıp para falan gibi bir şey asla söz konusu değildir.”

        Düzce Belediyesi tarafından işletilen otoparkların ücretleri hakkında da konuşan Başkan Ay ücretlerde indirime gidilmesi için çalışma yapıldığına dikkat çekerek “Otopark ücretlerini de düşürme yönünde çalışmalar yapıyoruz. Onu da yakın bir zamanda çözüme kavuşturacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa