Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi il temsilciliği tarafından “6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü” coşkuyla kutlandı.

        Belediye binası önünde düzenlenen “6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü” etkinliklerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Şube Müdürü Erol Hanlıgil, Masa Tenisi Hakkari İl Temsilcisi Sinan Mühürdaroğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açık alana kurulan 5 ayrı masada yaşlı, kadın, çocuk yüzlerce vatandaş ellerine aldıkları raketlerle tenis oynadılar. Burada açıklamalarda bulunan Masa Tenisi Hakkari İl Temsilcisi Sinan Mühürdaroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi il temsilciliği tarafından “Dünya Masa Tenisi Günü”nü coşkuyla kutladıklarını söyledi. Mühürdaroğlu, ”Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde bu etkinlik devam etmektedir. Biz de belediye binası önünde 5 masa kurarak halka açık olarak bu etkinliği düzenlemiş bulunmaktayız. Bu etkinliğin amacı hem masa tenisini tanıtmak, hem de masa tenisinin 7’den 70’e herkesin oynayabileceği bir spor dalı olduğunu göstermektir. Gün boyu devam eden etkinliğimiz de yaşlısı, genci ve kadınıyla yaklaşık 700 kişi masa tenisi oynadı. Bu etkinlik vesilesiyle masa tenisine büyük destekleri olan kurum müdürümüz Reşit Güldal’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa