Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları, Ahi Evran Üniversitesi Cacabey Kampüsü alanında bir araya gelerek üniversitelerde yaşanan terör olaylarını kınadı.

        Gençlik Kolları adına Üniversite başkanı Abdülkadir Bıçakcı, okuduğu çağrı metninde 19 Mart 2018 günü Boğaziçi Üniversitesinden vatansever öğrencilerin kampüste lokum dağıtmak istediklerini bir gurup terörist tarafından ise sözlü ve fiziki müdahaleye maruz kaldıklarını söyledi.

        Bıçakçı, açıklamasında, "Son dönemlerde büyük şehirlerde kurgulanan ve haince gerçekleştirilen eylemlerin en önemli ortak noktası bu eylemlerin üniversite öğrencilerince gerçekleştirilmesidir. Öğrenci maskesine bürünmüş bu teröristler en hain, en kanlı eylemlerin baş rolünde bulunmuşlardır"dedi.

        Herkesin cesur olmasını isteyen Bıçakçı, üniversiteler teröristlerden temizleninceye kadar amfilerde, dersliklerde, atölyelerde , laboratuarlarda, ilim sahalarında mücadele etmekten geri durmayacaklarını da ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa