Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARMARİS'te yılbaşından bu yana 50 geri dönüşüm kutusu parçalandı, 30 yönlendirme levhasına zarar verildi. Geri dönüşüm kutusu ve levhalara daha önce de zarar verildiğini hatırlatan yetkililer, duyarlı olunmasını istedi.

        Marmaris Belediyesi ekipleri, Yeni Datça karayolunda bulunan Seyir Tepesi mevkiindeki geri dönüşüm kutularının parçalanarak atıldığını öğrendi. Bugün olay yerine gelen ekipler, 4 geri dönüşüm kutusunun parçalanarak, 30 metrelik uçuruma atıldığı gördü. Belediye temizlik işleri ekipleri, halat yardımıyla uçuruma inip, çöpleri topladı, parçalanan kutuları yukarı çıkardı.

        Geri dönüşüm kutularının yerine yenisinin konulacağını bildiren Marmaris Belediye yetkilileri, "Ocak ayından itibaren ormanlık ve karayolları kenarlarına konulan 50 tane geri dönüşüm kutusu parçalanarak atıldı. Ayrıca ormanlık alanda konulan 30 demir yönlendirme levhası kurşunlanıp, demir ayakları kırılarak atıldı" dedi. Geri dönüşüm kutusu ve levhalara daha önce de zarar verildiğini hatırlatan yetkililer, duyarlı olunmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa