Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EğitimBirSen ve MemurSen Muğla İl Başkanı Önder Uçak, Dalaman EğitimBirSen İlçe Temsilciliğinin organize ettiği üye ziyaretleri programına katıldı. Şube Başkanı Uçak, ziyaret kapsamında öğretmenler odasında gündeme dair iştişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

        “Öğretmene saygı azalırsa, eğitime saygı da azalır”

        MemurSen İl Başkanı ve Eğitim BirSen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, eğitimcilerin, eğitimin niteliğine ve öğretmenin mesleki gelişimine hiçbir katkısı olmayacak, aksine kurumsal bütünlüğü bozacak, mesleki motivasyonu düşürecek, çalışma barışını yok edecek, iş birliğini zedeleyecek performans değerlendirme sürecine tabi tutulmasına karşı olduklarını ifade etti.

        Uçak, her zaman çözüm odaklı hareket ettiklerini belirterek, “Biz sorunları alt alta sıralamakla yetinmiyor, önerilerimizle çözümün yolunu da gösteriyoruz. Çalışmalarımızla, eylemlerimizle, girişimlerimizle birçok sorunun çözümünü sağladık. Eğitimcileri öğrenci karşısında küçük düşürecek, öğretmenleri rencide edecek her sisteme karşıyız. Çünkü öğretmene saygı azalırsa, eğitime saygı da azalır” dedi.

        “Hepimiz aynı tasayı paylaşıyor, aynı dertleri taşıyoruz”

        “Üyelerimizin, kamu görevlilerinin haklarını savunmanın, sorunlarını çözmenin mücadelesini verirken, dünyanın herhangi bir yerinde ezilenlere, mazlumlara da el uzatmanın çabasındayız” diyen Uçak, “Bunu yaparken kimsenin dinine, diline, ırkına, rengine bakmıyoruz. İnsanlığın ortak dertlerini dillendiriyoruz. Biz sorunları alt alta sıralamakla yetinmiyor, önerilerimizle çözümün yolunu da gösteriyoruz. Çalışmalarımızla, eylemlerimizle, girişimlerimizle birçok sorunun çözümünü sağladık. Eğitimcileri öğrenci karşısında küçük düşürecek, öğretmenleri rencide edecek her sisteme karşıyız. Çünkü öğretmene saygı azalırsa, eğitime saygı da azalır” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa