Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi, Akmescit ve Kaynak mahalleleri arasında kalan alanda çocuk oyun parkı yapıyor.

        Yunusemre Belediyesi ilçeye yeni çocuk oyun parkları kazandırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Akmescit ve Kaynak mahalleleri arasında kalan alanda çocukların oyun oynayacağı hanımların güzel vakit geçireceği, oyun grubu, kamelyalar ve çevre düzenlemesinden oluşan parkın yapımına kısa zamanda başlayacak. Yeni park çocukları sevindirirken; mahalle sakinleri de belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını söyledi.

        Mahalle sakinlerinden Ahmet İzmir, “Yunusemre Belediyesi mahallemize yeni park kazandırıyor. Bu tür çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederiz” derken, Muradiye Taş da, “Bu parkı çok istiyorduk. Çocuklarımız oynasın bizlerde komşularımız ile çıkıp oturacağımız bir alan olsun istiyorduk. Bu alanı bizlere kazandıracakları için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa