Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gillette ve Milliyet’in ortaklaşa düzenlediği 2017 GilletteMilliyet Yılın Sporcu ödüllerinde ‘Yılın Çıkış Yapan Sporcusu’ ödülüne layık görülen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un cimnastikte dünya şampiyonu olan sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, “2018’de yapılacak olan dünya şampiyonasına şu anda sadece tek bayanlarda gideceğim gibi görünüyor. Tek bayanlarda yine umarım bir dünya şampiyonluğu daha kazanırım” dedi.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulunun, her zaman büyük destek verdiği sporcular Manisa’nın gururu olmaya devam ediyorlar. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un altın kızı olan ve cimnastik branşında yurt içinde ve uluslararası yarışmalarda yaşadığı şampiyonluklarla adını tarihe altın harflerle yazdıran Ayşe Begüm Onbaşı, son olarak Gillette ve Milliyet’in ortaklaşa düzenlediği 2017 Gillette Milliyet Yılın Sporcu ödüllerinde ‘Yılın Çıkış Yapan Sporcusu’ ödülüne layık görüldü. Yılın Çıkış Yapan Sporcusu ödülüne layık görülen Onbaşı, ödülünü Milliyet Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Mete Belovacıklı’nın elinden aldı.

        “Hedefim dünya şampiyonluğu”

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulunun destekleriyle bundan sonra da Manisa’nın ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin adını başarıyla duyurmaya devam etmek istediklerini ifade eden Ayşe Begüm Onbaşı, “Çok güzel bir 2017 sezonu geçirdik. 2018 sezonunda da iki tane yarışmaya katıldık. Önümüzde şimdi Dünya şampiyonası ve okul olimpiyatları var. Onlara hazırlık yapıyoruz. Umarım 2018 sezonu da çok güzel geçecek. 2018’de yapılacak olan dünya şampiyonasına şu anda sadece tek bayanlarda gideceğim gibi görünüyor. Tek bayanlarda yine umarım bir dünya şampiyonluğu daha kazanırım. Bunun dışında okul olimpiyatları yarışması var. Oraya gidecek kafile belli olmadığı için şu anda tam bir şey söyleyemiyorum. Umarım oraya da tam kadro gideriz. İnşallah Türk Bayrağımızı en yukarılarda görürüz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa